Известие

Collapse
No announcement yet.

Термостат и Ламбда сонда

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Термостат и Ламбда сонда

Налага ми се да сменя Термостат и Ламбда сонда,интересува ме на каква цена варират в момента и от къде да се купят.Мерси
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Ламбда от Киров Бош - виж колегата spe4elist във форума. Той е техен представител и ще ти прати.

Термостат си вземи Behr. Примерно от близкия магазин за авточасти или да речем онлайн от axm-auto.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Термостат 60 - 90 кинта ,а ламбдата към 130
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Мерси за отговорите.Днес се обадих тук-там и за термостат под 110лв.цена не ми дадоха,а за Ламбда сонда 190лв...mochko1 ти от къде пазаруваш и какви са марките?

Comment

Behr oт axm-auto.com ,а за ламбадата най-добре както ти каза колегата по горе ,намери spe4elist
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

в axm-auto.com за моя модел няма Термостат

Comment

Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщение
              Налага ми се да сменя Термостат и Ламбда сонда,интересува ме на каква цена варират в момента и от къде да се купят.Мерси
              на мен и 2-те неща ми излязоха към 350-400 с труда ако не се лъжа... ако искаш ще ти кажа координатите на майстора, близък ми е... не се води алфист но какво ли не ми е правил, не съм имал проблеми
              Alfa GTV
              sigpic

Comment

Сега някои може и да ме оплюят ама аз минах на един евтин вариант със термостатче от рено5 за 10лв и две седмици вече никакви грижи
                АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                  Сега някои може и да ме оплюят ама аз минах на един евтин вариант със термостатче от рено5 за 10лв и две седмици вече никакви грижи
                  Ше те питам лятото в жегата като ти е свален дебита на водата двойно кво ще стане с миксера ти
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Ше те питам лятото в жегата като ти е свален дебита на водата двойно кво ще стане с миксера ти
                    Чак пък двоино не,е но ще пиша отново след три четири месеца,за сега всичко е перфектно и колата си държи температура 80 градуса.След време като се вдигнат дневните температури повече пак ще пиша има ли промени и какви са те положителни или отрицателни.

Comment

Чак пък двоино не,е но ще пиша отново след три четири месеца,за сега всичко е перфектно и колата си държи температура 80 градуса.След време като се вдигнат дневните температури повече пак ще пиша има ли промени и какви са те положителни или отрицателни.
                      колата е като детето,трябва да се грижиш и да го издържаш!Не удобрявам такива донадени работи,но всеки си решава за него си,ако не можеш да я поддържаш има коли с по-евтина подръжка.Не се сърди колега,изказвам мнение

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
                        колата е като детето,трябва да се грижиш и да го издържаш!Не удобрявам такива донадени работи,но всеки си решава за него си,ако не можеш да я поддържаш има коли с по-евтина подръжка.Не се сърди колега,изказвам мнение
                        Виж сега мнението ти беше напълно излишно.Додох вариант които върши работа пък на тебе като не ти харесва си е твои проблем щом мога да си разреша проблема за 10лв ще го направя пък ти ако си супер паралия даваи по 100 лева и нагоре за въпросния елемент,а пък това дали мога и или не мога да си поддържам колата чесно да ти кажа не ти влиза във работа че и съвети да даваш гледаи си във твоито дворче не във чуждите.Във горния си пост казах че ако изскочат някакви проблеми ще пиша допълнително.

Comment

Виж сега мнението ти беше напълно излишно.Додох вариант които върши работа пък на тебе като не ти харесва си е твои проблем щом мога да си разреша проблема за 10лв ще го направя пък ти ако си супер паралия даваи по 100 лева и нагоре за въпросния елемент,а пък това дали мога и или не мога да си поддържам колата чесно да ти кажа не ти влиза във работа че и съвети да даваш гледаи си във твоито дворче не във чуждите.Във горния си пост казах че ако изскочат някакви проблеми ще пиша допълнително.
                          Колега ти си прав за себе си но специално за термостат за алфа е хубаво да е оригинален behr...!!
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                          X